Virkistys & urheilu -blogi
minusta
Virkistys & urheilu -blogi

Kiinnostaako sinuakin urheilu ja vapaa-aika, sekä erilaiset harrastusmahdollisuudet? Kun tarvitset ideoita uusiin treeneihin, motivaatiota, vinkkejä tai tukea urheilun aloittamiseen, haluamme olla avuksi sinulle. Tässä blogissa jaamme tietoa urheilusta sekä virkistys mahdollisuuksista, toivottavasti saat myös uusia ideoita. Voit myös jakaa omia kokemuksiasi ja kuulemme mielellämme millaisia kokemuksia lukijoillamme on urheilusta sekä vapaa-ajan vietosta. Perehdymme myös erilaisiin urheiluvälineisiin sekä niiden huoltoon, sillä haluathan että laitteesi sekä varusteesi palvelevat sinua pitkällä tähtäimellä. Urheilussa ja urheiluvälineissä on myös jatkuvasti muuttuvia trendejä, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Lämpimästi tervetuloa lukemaan blogia ja oli sitten kyse laskettelusta, sähköpyöräilystä tai suppalusta, toivottavasti voimme innostaa sinua uuden lajin pariin!

tag

Virkistys & urheilu -blogi

 • Hyvä kuntosali on terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseen

  24 April 2024

  Hyvä kuntosali on paikka, jossa ihmiset kokoontuvat harjoittelemaan ja kehittämään kuntoaan ja terveyttään. Tässä blogissa tarkastelemme lähemmin punttisalien merkitystä, tarjoamia hyötyjä ja niiden roolia ihmisten elämässä.   Monipuolinen laitevalikoima on tärkeä Kuntosali, jota kutsutaan myös punttisaliksi, tarjoaa monipuolisen valikoiman harjoitusvälineitä ja -laitteita, jotka mahdollistavat erilaisten liikunta- ja voimaharjoitusten tekemisen. Tämä monipuolisuus tekee punttisaleista houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat kehittää lihaskuntoaan, parantaa kestävyyttään tai saavuttaa muita terveys- ja kunto tavoitteita.  

 • Darts vaatii tarkkuutta ja taitoa

  24 April 2024

  Darts on englantilainen peli, joka on saavuttanut suurta suosiota ympäri maailmaa, tarjoaa jännittävän ja haastavan pelikokemuksen pelaajilleen. Tässä blogissa pureudumme syvemmälle tämän pelin maailmaan, tutkien sen historiaa, sääntöjä ja suosiota.   Pelin historia Pelin historia juontaa juurensa 1800-luvun lopulle, jolloin se kehittyi alun perin sotilaiden ajanvietteeksi Englannissa. Aluksi peliä pelattiin heittämällä nuolia viinitynnyreihin, mutta se kehittyi nopeasti suosituksi pubipelaamisen muodoksi. Nykyään tätä suosittua peliä pelataan kilpailullisesti ympäri maailmaa, ja se on saavuttanut suurta suosiota erityisesti Britanniassa, Alankomaissa ja Pohjois-Amerikassa.

 • Venetelakka – turvallinen säilytyspaikka veneelle

  8 November 2023

  Kesäloma ja veneily kuuluvat yhteen, eikö niin? Veneen säilytyskausi saattaa toisinaan olla pidempi kuin itse veneilykausi, ja myös siksi on tärkeää, että vene säilytetään turvassa ja hyvässä kunnossa. Venetelakka on yksi vaihtoehto, kun halutaan varmistaa veneen turvallinen säilytys. Tässä blogissa kerromme, mikä venetelakka on ja mitä hyötyjä siitä on veneen omistajalle. Venetelakka on tehty veneen säilyttämiseen Venetelakka on varmaankin kaikille veneen omistajille tuttu käsite. Se on paikka, jossa venettä voi säilyttää esimerkiksi talven yli tai pidemmän aikaa silloin, kun sitä ei käytetä.

 • Laadukas ja helppokäyttöinen venetelakka

  16 June 2023

  Veneilijöiden maailmassa on paljon outoa sellaiselle, joka sitä ei tunne. Harva maakrapu ajattelee, että venekin tarvitsee rakennetun lepopaikan, kun se ei ole käytössä. Samalla kun autotalleista on alettu luopua nykyautojen korien ruostumattomuuden vuoksi, on veneellä edelleenkin oltava telakka. Telakka ei niinkään suojaa venettä ruostumiselta, vaan se suojaa veneen pohjaa raapiutumiselta, ja veneen ollessa maalla se suojaa sitä kaatumasta sivusuunnassa esimerkiksi myrskyssä. Veneen koko määrittää telakan koon Ihan pienelle kanootille tai soutuveneelle voi itsekin rakentaa alakiskot ja kenties hieman suojakehikkoa vaikkapa puusta.

 • Shuffleboard on mukava ja helppo seurapeli

  17 March 2023

  Monet seurapelit ovat helppoja ja nopeita oppia ja tarjoavat mukavaa ajanvietettä ja vaihtelua esimerkiksi illanviettoon. Shuffleboardin eli pöytäcurlingin pelaamiseen tarvitaan vain siihen tehty pöytä ja kivet, joten aloittaminen on yksinkertaista ja helppoa. Tällä kertaa aiheenamme on shuffleboard peli, mitä välineitä sen pelaamiseen tarvitaan sekä pelin säännöt. Jos pöytäcurlingin aloittaminen kiinnostaa, kannattaa lukea pelistä lisää tämänkertaisesta kirjoituksesta. Tervetuloa blogin pariin ja toivottavasti löydät täältä mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa aiheesta. Pöytäcurlingin pelaamiseen tarvitaan pöytä, kiekot ja pelaajat