Virkistys & urheilu -blogi
minusta
Virkistys & urheilu -blogi

Kiinnostaako sinuakin urheilu ja vapaa-aika, sekä erilaiset harrastusmahdollisuudet? Kun tarvitset ideoita uusiin treeneihin, motivaatiota, vinkkejä tai tukea urheilun aloittamiseen, haluamme olla avuksi sinulle. Tässä blogissa jaamme tietoa urheilusta sekä virkistys mahdollisuuksista, toivottavasti saat myös uusia ideoita. Voit myös jakaa omia kokemuksiasi ja kuulemme mielellämme millaisia kokemuksia lukijoillamme on urheilusta sekä vapaa-ajan vietosta. Perehdymme myös erilaisiin urheiluvälineisiin sekä niiden huoltoon, sillä haluathan että laitteesi sekä varusteesi palvelevat sinua pitkällä tähtäimellä. Urheilussa ja urheiluvälineissä on myös jatkuvasti muuttuvia trendejä, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Lämpimästi tervetuloa lukemaan blogia ja oli sitten kyse laskettelusta, sähköpyöräilystä tai suppalusta, toivottavasti voimme innostaa sinua uuden lajin pariin!

tag

Virkistys & urheilu -blogi

Sport-tv tuo ihmisiä yhteen

Ben Anderson

Sport-tv urheilulähetysten avulla voimme seurata suosikkijoukkueemme menestystä, eikä meidän tarvitse olla itse paikan päällä nauttiaksemme urheilusta. Urheilutelevisio tuo samanhenkiset ihmiset yhteen ja yhdistää heidät samasta urheilulajista kiinnostuneisiin ihmisiin. Sanotaan, että urheilufanit muodostavat omia joukkueitaan. Onhan se hienoa seurata urheilua muiden samaan joukkueeseen kuuluvien fanien kanssa, jolloin syntyy sosiaalinen verkosto urheilun ympärille. Tervetuloa blogin pariin, tällä kertaa perehdymme hieman penkkiurheiluun ja siihen missä sitä pääsee seuraamaan.

Urheilun seuraaminen on jo itsessään virkistystä, ja pelin jännitys todella ottaa vallan. Penkkiurheilun seuraaminen on mielenkiintoista puuhaa, johon liittyy paljon yllätyksiä ja tunteita, joten se on yksinkertaisesti hauskaa. Kun joukkue voittaa tai häviää, ihmiset reagoivat yleensä niin kuin he olisivat itse voittaneet tai hävinneet. Voitot ja menestys tuo iloa ja onnistumisen tunnetta, kun taas tappiot herättävät vihaa ja turhautumista. Olipa sitten penkillä tai katsot urheilutapahtumia mieluiten sohvalta käsin, urheilun katsominen kaveriporukalla on aina yhtä jännittävää. Olitpa intohimosi sitten jääkiekko, snooker, biljardi tai jalkapallo, Sport-tv:n avulla voit seurata lempijoukkueesi menestystä suorana lähetyksenä.

Penkkiurheilu on hauskempaa yhdessä

Päätitpä sitten mennä urheilubaariin katsomaan ottelua tai seurata sitä mukavasti kotisohvalta, ilon jakaminen on yleensä hauskempaa, varsinkin silloin kun pääset seuraamaan ottelua muiden katsojien kanssa. Useat pubit ja biljardisalit näyttävät sport-tv live lähetyksiä, kannattaakin tutustua mitä lähialueellasi on tarjota.

Esimerkiksi Helsingin ydinkeskustassa Iso Roobertinkadulla sijaitseva Groove Bar on viihtyisä biljardisali ja baariravintola, jossa näytetään useita sport-tv lähetyksiä. Groovetown Jack Bar & Billiards tarjoaa upouuden biljardisalin ja baarissa voi myös seurata livenä sport-tv lähetyksiä. Ravintolassa löydät myös laajan valikoiman erilaisia hanajuomia sekä pubiruokaa. Groove baarista löydät myös laadukkaita snooker- ja biljardipöytiä, neljä tikanheittopöytää ja pokeripöydän.

Groove bar on täydellinen ympäristö urheilun seuraamiseen, biljardin pelaamiseen, seurusteluun ja pelien pelaamiseen, yksin, ystävien kanssa tai suuressa ryhmässä. Groove baarista saat myös biljardi opetusta biljardiammattilaisilta. Kesäkuukausina käytettävissä on myös terassi, jolla voi katsella urheilua ulkona tai sisällä. Tutustu lisää Groovetown Jack Bar & Billiards tarjontaan. Groovetown Jack Bar & Billiard biljardisali ja sporttibaari, jossa voit nauttia hanajuomia ja pubiruokaa. 


jaa